Sommerstævne

9. August 2009 - 11:00 - 17:00
Højsager Mølle

Kulturelt Samråd, Fredensborg og Højsager Møllegruppe indbyder alle til at opleve en af kommunens kulturhistoriske perler og nyde naturen omkring møllen.

Vi håber at kunne starte en tradition ved møllen, som er en fint istandsat gammel vindmølle, i det smukke kuperede landskab nær Søholm landsby midt mellem Fredensborg og Humlebæk. Der er fri adgang til stævnet.

Benyt lejligheden til at blive inspireret af mange af vore lokale foreninger, og måske få en ny hobby. Flere steder er der arbejdende stande, og chancen for at gøre en god handel, da mange af foreningerne sælger af deres egne produkter.

Omkring 15 foreninger og andre aktører vil medvirke til at gøre stævnet til en særlig oplevelse. I dagens løb vil der være underholdning, med sang – dans og musik, og der bliver arrangeret rundvisninger inde i møllen.

I kan nyde det åbne landskab fra hyggelige omgivelser og måske deltage i quiz eller lege fra gamle dage. Et oplagt mål for en søndagstur i Nordsjælland med hele familien.
Lidt at spise, samt drikkevarer kan købes på stedet.

Program for stævnet

Omtale på Kulturelt Samråds hjemmeside: http://www.kultureltsamraad.dk/cms/Default.asp?page=71

for arrangementsgruppen
Niels Erik Bølling