Oplevelser for store og små

15. August 2010 - 11:00 - 16:00
Højsager Mølle, Højsagervej 8, 3480 Fredensborg

Oplevelser for små og store

15. August 2010 - 11:00 - 16:00

Højsager Mølle

Højsager Møllegruppe indbyder igen i år alle til at opleve en af kommunens kulturhistoriske perler og nyde naturen omkring møllen.

Et oplagt mål for en søndagstur i Nordsjælland med hele familien.
Der er fri adgang til stævnet.

Vi fortsætter traditionen ved møllen, som er en fint istandsat gammel vindmølle, i det smukke kuperede landskab nær Søholm landsby midt mellem Fredensborg og Humlebæk.
Der er mange inspirerende aktiviteter for alle aldre.
Ca. 15 lokale foreninger og andre aktører vil medvirke til at gøre dagen til en særlig oplevelse. I dagens løb vil der blive arrangeret rundvisninger inde i møllen og flere steder er der arbejdende stande, med chancen for at gøre en god handel, da mange af foreningerne sælger af deres egne produkter.

I kan nyde synet af folkedansere i flotte dragter – og må I må gerne selv danse med.
I kan nyde det åbne landskab fra hyggelige omgivelser og måske deltage i quiz eller lege fra gamle dage.

Se mere på Højsager Mølles egen hjemmeside:
www.hojsager-molle.dk